ARGENTINA HILVERSUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3541 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Argentina Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 20:54 Jammer we dachten we proberen het nog een keer, maar alles was koud. De inktvis vreselijk taai en smakeloos, de spare-ribs ook. De lamskoteletjes en de friet waren lekker maar koud. Voor zoveel geld doen we niet meer. Zonde.
25 mei 2024 om 20:26 Prima levering en het was heerlijk
24 mei 2024 om 20:26 Heerlijke, sappige, ENORME rib-eye. Besteld vroeg in de avond op vrijdag en hij was echt
20 mei 2024 om 21:56 Heerlijke spareribs
19 mei 2024 om 20:42 Vlot geleverd. Helaas geen saus bij de spareribs zoals gewoonlijk, de carpaccio was meer sla dan vlees (ook anders dan normaal) en de dame blanche miste de chocoladesaus, dus was alleen roomijs. Spareribs waren wel weer erg goed.
18 mei 2024 om 17:42 vlot geleverde spareribs. Smullen
14 mei 2024 om 23:37 Meerdere keren besteld in twee maanden, iedere keer superlekkere spareribs en ruime porties!!! Ik ben fan!
9 mei 2024 om 21:37 G E W E L D I G
9 mei 2024 om 20:51 Bezorging duurde bijna 2 uur. Slappe opgebakken friet, droge spareribs en m'n saus vergeten.
8 mei 2024 om 20:31 Keurig op tijd, warm en smaakvol!
5 mei 2024 om 20:30 Heerlijke spareribs,goed op temperatuur . De keuze van de mix sortering in de box is moeilijk uit elkaar te houden.
4 mei 2024 om 20:05 Erg lekker gegeten!